Uitgetest: roti met pom

Soms zie je de raarste dingen passeren en dan denk je meteen: dis’ na lus’ bere! Zo weer toen ik op het menu van Rotiland (Rotterdam) roti met pom zag staan. Niet te geloven!!! Bijna iedereen in directe omgeving trok zijn mond in die bekende kromming wanneer iets echt gro’ skin ter sprake is.

Op aandringen van mijn tante besloot ik dat ding te testen. In het beste geval bedoelde ze bij Rotiland misschien dat de rotirol gevuld was met alleen pom. Een soort pomwrap ofzo. Nou, het was niet het beste geval. Eén enkele hap en mijn darmen schoten meteen een spoedbericht naar mijn mond: “No go doro! Drai baka want disi Gado srefi no man yepi”. Bij Rotiland gingen ze niet voor een pomwrap maar eerder roti met de gebruikelijke kerrie aardappelen én kerriepom. Dus stopte het verhaal voor mij meteen. Mijn tante was iets moediger en at het grootste deel ervan op. Lus’ bere? Nou ja, ze leeft en loopt nog normaal.

One comment on “Uitgetest: roti met pom

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *