Join the community

“Er zitten véél Surinamers in België. Ja mang! Daar zitten ze!”. Mooi zo, een Surinaamse gemeenschap in België. Maar waar vinden we die precies? In Antwerpen? Brussel of Limburg? Ik kan je al geruststellen door te zeggen dat de Surinamers er inderdaad zijn. En ze zijn, net als jij, ook op zoek naar andere kondreman.  Zou je graag in contact komen met andere Surinamers in België? Heb je behoefte aan advies? Lekker babbelen over switi Sranan? Of over aanpassen aan het leven in België? Dan komt dit bericht misschien als geroepen, want er bestaat een online platform voor Surinamers die in België wonen en werken.

Via de gesloten Facebook-groep Surinaamse gemeenschap in België komen mensen van Surinaamse afkomst bij elkaar om contacten te bevorderen, bekendheid te geven aan Surinaamse ondernemingen in België of een luisterend oor te bieden aan een ieder die het soms moeilijk heeft om aan te passen hier.

Aarzel er niet langer over en sluit je aan tot de groep en misschien sluit je binnen de kortste keren nieuwe vriendschappen. Laat het niet hierbij blijven en deel dit bericht zoveel mogelijk, zodat de online gemeenschap blijft groeien. Kon mek un kon makandra ini Bergikondre fu wi kan bondru kon na wan! 

02 comments on “Join the community

  • Lorre Esa , Direct link to comment

    Zeer gezellige groep. Kom en deel jou weetjes of vragen. Of misschien wil je gewoon even gezellig online babbelen als tijdverdrijf. Samen staan we sterker dus kom er gezellig bij!
    Soso Lobi❤

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *