Insta story: gevulde sopropo

Ik hou niet van witloof, asperges of spruitjes. Simpelweg omdat ik die veel te bitter vind. Maar ik hou daartegenover wel van bitawiri, antruwa en sopropo. I kan kar’ mi wan dja dja Sranan uma, want bittere Surinaamse groenten zijn mijn lievelingsgerechten. Daarom ga ik zonder te klagen helemaal naar chinatown in Antwerpen om mijn sopropo te halen. Meestal koop ik er drie en steek ik die gesneden in de diepvries. Zo kan ik langer ervan genieten. Maar eerlijk gezegd, is het binnen een week weer op. Gridi toch!

Onlangs had ik gevulde sopropo besteld bij Spek & Eieren. Toen ik me bord kreeg, besloot ik voor de verandering niet alles in één keer naar binnen te schrokken. Ik bestudeerde me gerecht om het thuis zelf te proberen. Hier is het resultaat dan!

 

 

One comment on “Insta story: gevulde sopropo

  • Elsa Rudge , Direct link to comment

    Lekker!!! Was vergeten dat zoiets bestond. Je hebt mij een idee gegeven. Heb een sopropo en het wordt dus heel gauw gevulde sopropo.
    Trots op je, hoor, keuken prinses.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *